مهم ترین کاربردهای پایتون

مهم ترین کاربردهای پایتون

امروزه یکی از دغدغه‌های افراد تازه‌وارد در دنیای برنامه نویسی ، انتخاب زبان برنامه نویسی است.یکی از محبوب ترین و کاربردی‌ترین زبان‌های برنامه نویسی در حال حاضر ، پایتون است.استفاده از پایتون از سال ۲۰۱۷ رشد عجیبی پیدا کرده و شیب آن از تمام زبان های برنامه نویسی دیگر به مراتب بیشتر است.


 


چرا پایتون ؟


پایتون یک زبان عمومی است و محدود به یک حوزه خاص نیست. به همین دلیل شما با فراگرفتن پایتون ، می توانید در اکثر حوزه های IT فعالیت کنید. 


به چه دلیل پایتون برای افراد مبتدی مناسب است؟


قواعد و ساختار زبان پایتون ، شباهت زیادی به زبان انسان و زبان انگلیسی دارد و این موضوع سبب شده است که ساختار آن ، ساختاری شفاف و ساده باشد.


کاربردهای پایتون : 


1) توسعه بازی های کامپیوتری: 


شاید با شنیدن توسعه بازی های کامپیوتری ، اولین کلمه ایی که به ذهن شما می رسد ، موتورهای بازی سازی قدرتمند Unity یا Unreal باشد ، اما پایتون در این زمینه یک موتور بازی سازی به نام PyGame معرفی کرده است که از سال 2000 شروع به کار کرده است. از بازی های ساخته شده با PyGame می توان به Battlefield 2 و Sims 4 اشاره کرد.


2) تست و نفوذ : 


یکی از کاربردهای ترسناک پایتون ، مربوط به تست و نفوذ می باشد. نفوذگرهای حرفه ایی ، تسلط بالایی بر پایتون دارند و همین مسئله باعث می شود که آنها ابزارهای مورد نیاز خود را به آسانی و با استفاده از پایتون و کتابخانه هایی مانند NetworkX ، NAPALM طراحی کنند. با بررسی سیستم های تست و نفوذ متوجه می شویم که اکثر آنها با زبان برنامه نویسی پایتون طراحی شده اند.


3)طراحی وب : 


یکی از بهترین و محبوب ترین زبان های برنامه نویسی وب ، پایتون است. استفاده از کتابخانه های مختلف پایتون ، این زبان را برای طراحی وب کاملا قدرتمند کرده است. معروف ترین فریم ورک پایتون Django می باشد که برای طراحی وب استفاده می شود و بسیاری از استارتاپ ها و شرکت های بزرگ همچون اینستاگرام ، یوتیوب ، نتفلیکس و ... از آن استفاده می کنند.


4) هوش مصنوعی و ماشین لرنینگ : 


می توان گفت مهم ترین و جالب ترین کاربرد پایتون در زمینه هوش مصنوعی و ماشین لرنینگ می باشد و دلیل استفاده از آن نیز این است که پایتون یک زبان پایدار است و امکان هرگونه محاسبات را برای پیاده سازی مدل های یادگیری ماشین فراهم می کند. برای مثال می توان به سیستم های تشخیص چهره یا دستیارهای صوتی مانند SIRI اشاره کرد. برخی از کتابخانه های آن Keras Pandas, NumPy می باشند.


5) توسعه نرم افزار :


کتابخانه‌های پایتون با هدف ساده کردن فرایند توسعه نرم‌افزار ارائه شده‌اند که کتابخانه ایی به نام Tkinter امکان توسعه نرم افزارهای دسکتاپ را توسط پایتون به توسعه دهندگان می دهد. زبان برنامه‌نویسی پایتون می‌تواند با چندین سیستم عامل کار کند و معماری قدرتمندی برای ساخت برنامه‌های کاربردی دارد. 


6) اینترنت اشیاء : 


زبان برنامه‌نویسی پایتون توسعه‌دهندگان را قادر می‌سازد تا با استفاده از Raspberry Pi هر شیئی را به یک ابزار الکترونیکی تبدیل کنند. با کمک Raspberry Pi ، توسعه‌دهندگان می‌توانند محاسبات سطح بالا را با استفاده از برنامه‌های پایتون انجام دهند. با جاسازی آن ، توسعه‌دهندگان می‌توانند اجسام معمولی را به لوازم الکترونیکی هوشمند تبدیل کنند. در صنایع مقیاس بزرگ ، اینترنت اشیا به طور گسترده‌ای برای ردیابی موجودی ، جابجایی ماشین‌ها و پیگیری پردازش سفارش همراه با وضعیت حمل‌ونقل استفاده می‌شود. در واقع این یک کاربرد پایتون در حمل و نقل است که هم‌اکنون مورد استفاده قرار میگیرد.


 


در این مقاله به مهم ترین کاربردهای پایتون پرداختیم و اگر شما دوست دارید در این زمینه فعالیت کنید و پایتون را فرا بگیرید ، می توانید از پکیج دکتر پایتون استفاده کنید که پکیج دکتر پایتون مجموعه ای از آموزش های پایتون از صفر تا صد پایتون می‌‌باشد که شمارو برای کسب درآمد و تخصص در حوزه های آینده دار مانند هوش مصنوعی و دیتا ساینس و بینایی کامپیوتر آماده می‌کند.


تهیه پکیج دکتر پایتون

نویسنده بلاگ: مهدی صالحی

مهدی صالحی

دیدگاه کاربران

    هیچ نظری ثبت نشده! اولین نفری باش که نظرشو ثبت میکنه!

ثبت دیدگاه

برای ثبت نظر، ابتدا وارد شوید.

خدمات منتورینگ

شما در طول دوره ی آنلاین میتوانید یک پشتیبان یا همراه داشته باشید و تمامی تمرین ها و مشکلات خودتون رو با اپراتور های ما در میان میگذارید! چی بهتر از اینکه قدم به قدم در کنار اساتید و آموزش های آنلاین بتونی از طریق پشتیبان هم ارزیابی بشی و مشکلاتت رو توی کمترین زمان ممکن حل کنی؟!!