دوره عمومی

دوره 4 فصل 1401 (نیم فصل دوم)

  • روزهای برگزاری: روزهای زوج
  • ساعات برگذاری:
  • 93 شرکت کننده

یکی از بهترین دورهای آموزشی فول آنلاین شما با گذراندن این دوره میتوانید به انتخاب خودتان در زمینه های طراحی و برنامه نویسی وب سایت، شبکه، لینوکس، تست نفوذ و ... فعالیت کنید. محبوبیت این دوره برای فول آنلاین بودنش می باشد که شب ها برگزار میشود و برای همه مناسب افراد مناسب هست

92  
-
0 نظر ثبت شده

سرفصل و جزئیات آموزش

دوره 4  فصل  شمارو با چهار دنیا اینترنت  هک  . مهندس لینوکس . طراحی وبسایت . شبکه  آشنا میکند

 

 فصل اول

طراحی وبسایت  =  بازار کار بی انتها

(طراحی و برنامه نویسی وب) چرا طراحی وبسایت ؟

  • وبمستر یا طراح سایت یا طراح وب به افرادی گفته میشه که کار طراحی سایت را انجام میدهند و پشتیبانی یک سایتی را به عهده میگیرند و متخصص های حرفه ای خود را دارد.

  • طراحی سایت یکی از شغل های است که هر چقدر زمان میگذرد نیاز به آن بیشتر می شود و همه افراد تلاش میکنند کسب و خود را اینترنتی و آنلاین کنند افرادی که فروشگاه های سنتی دارند سایت فروشگاهی راه اندازی کنند و برای اینکار حتما نیاز به یک طراح سایت و پشتیبان سایت است که یک وبمستر خوب میتواند اینکار را برای انواع شرکت ها انجام دهد.

بازار کار؟

زمانی که کرونا اومد تمامد فروشگاهی که بصورت سنتی کار میکردن بیکار شدن !!!!! و تمام افرادی که کسب کار خود را در اینستاگرام داشتن پیشتاز بودن و کسب وکارشون رشد بسیاری داشت  اما .... اینستاگرام هم هک میشد محیظ امنی برای حاشیه امن مشتریان کسب و کارها نبود 

در نتیجه بستر وبسایت برای  همه کسب و کارا اجباری شد و این یعنی فرصت بی انتها برای برنامه نویسان وب

 

  • در جواب این سوال میتونم اینو بگم که تقریبا ۷۰.۰۰۰ سایت روزانه طراحی می شود. با این آمار تقریبا میشه گفت برای همه وبسمتر ها بازار کار هست و میتوانند کار کنند. اگر در میان دوست و آشناها کسی رو می شناسید که طراحی سایت انجام می دهد و بیکار است مطمئن باشید که کیفیت کار مناسب را ارئه نمی دهد چون امکان ندارد وبمستر با تجربه در این بازار کار بیکار بماند. هنوز هم استخدام طراح وب همه جا انجام می‌شود. برای وبمستری باید از کجا شروع کنیم؟ برای اینکه بتوانید یک وبمستر حرفه ای باشید باید به زبان های برنامه نویسی تحت وب مانند CSS،HTML،JavaScrip و انواع سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس تسلط داشته باشید.

فصل دوم

(لینوکس) چرا لینوکس؟

 کار با سیسیتم لینوکس =  شاه مهره  پیش کارفرما

سیستم عامل لینوکس رو براتون بصورت خلاصه ترین توضیح بدم  این سیستم  مانند ویندوز  می باشد اما با قابلیت های  بیشتر !!!

شما بدون اینکه اطلاع داشته باشید  از نتجه این فناوری استفاده کردید هنگام سفارش اینترنتی یک محصول، ارسال یک پیام از پیام‌رسان مجازی، انجام تراکنش بانکی، گرفتن تاکسی اینترنتی، دانلود و نصب یگ گیم جدید و غیره اپلیکشن موبایل‌تان بدون این‌که متوجه شوید؛ از فناوری لینوکس استفاده می‌کنید. مثال شگفت‌انگیز دیگر این‌که امروزه در هر خانه، حداقل یک تلویزیون هوشمند وجود دارد و بنده با اطمینان می‌توانم بگویم که تلویزیون‌های هوشمند هم از فناوری لینوکس استفاده می‌کنند.

بازار کار؟

بر اساس تحقیق های پارسال  شرکت‌های کاریابی ایرانی تا سال 2022، به‌طور متوسط 46 درصد از مدیران ایرانی و 81 درصد از مدیران کشورهای اروپایی برای استخدام متخصص لینوکس آگهی استخدام صادر کرده‌اند و دنبال جذب نیرو هستن. برطبق گزارشات موجود، تا 10 سال آینده، آمار اعلام شده می‌تواند در داخل ایران رشد 5 درصدی و در کشورهای اروپایی رشد 7 الی 9 درصدی داشته باشد و جای رشد دارد

بنابر این آمار می‌توان به‌خوبی به‌این نکته پی برد که در حال حاضر کشورها با کمبود نیروی کار متخصص لینوکس مواجه هستند و هرکسی که بتواند در این زمینه فعالیت کند؛ طبیعتا نه‌تنها بیکار نخواهد بود؛ بلکه سالانه چندین پیشنهاد کاری خواهندداشت و می‌توانند از بین کیس‌های پیشنهادی یکی را به‌عنوان دور کاری و دیگری را به‌عنوان کار حضوری انتخاب کنند. بله! تعجب نکنید. به‌طور متوسط، برای متخصصان و کارشناسان ارشد لینوکس نسبت به‌سایر متخصصان IT و علوم کامپیوتر،  43 درصد امکان دورکاری وجود دارد و او مختار است که این زمان را به‌تفریح یا شغل دوم اختصاص دهد.

  • مهندس نرم‌افزار

 کسی که با استفاده از دانش Openstack و Cloudstack به‌تحلیل شبکه یا نرم افزار می‌پردازد. وظیفه او بهبود عملکرد سیستم و توسعه آن است.

مدیر سیستم‌ها: به مدیر سیستم مهندس عملیات تحقیق و توسعه هم گفته می‌شود. او وظیفه مدیریت پروسه عیب‌یابی، مدیریت کاربران و پشتیبان‌های فنی و اطمینان از روال تامین امنیت فایروال‌ها را برعهده دارد.

  • توسعه‌دهنده پایتون

صرفا در مواقعی که نرم افزار به‌زیان پایتون نوشته شده‌است؛ از مهارت‌های توسعه دهنده پایتون بهره گرفته می‌شود. لازم به‌ذکر است که بیشتر الگوریتم‌های رمزنگاری، امروزه به‌زبان پایتون نوشته می‌شوند.

  • توسعه‌دهنده جاوا

 بیشتر نرم افزارهای موبایل و برنامه نویسی‌های تحت وب به زبان جاوا نوشته‌شده است و توسعه دهنده جاوا منحصرا با ویرایش دستورات جاوا و یا کم و زیاد کردن دستورات، آن اپلیکیشن یا سیستم وب مورد نظر را بهینه‌سازی می‌کند.

  • پشتیبان فنی لینوکس

وظیفه ارائه خدمات برنامه‌نویسی را بر عهده دارد. پشتیبان‌های فنی، اغلب عملیات پارتیشن‌بندی، نصب و تست مراحل پیاده‌سازی را زیرنظر مهندس نرم افزار یا مدیر سیستم انجام می‌دهند.

  • مهندس دواپس یا DevOps

این فرد، وظیفه همکاری با مهندس نرم افزار را بر عهده دارد و برای ساده‌سازی، ایجاد و استقرار نرم افزارهای کامپیوتری و تحت وب تلاش می‌کند. مدیر سیستم در این بخش، هماهنگی‌های لازم را انجام می‌دهد.

بازار کار بسیار بهتری از مهندس حتی بهتری که به گنو/لینوکس وارد نیست دارد. از شغل های پر درآمد از لینوکس *مدیریت سیستم *پشتیبانی سیستم *فروش افزونه سیستم عامل *برنامه‌نویسی روی لینوکس *آموزش در کل کار با لینوکس بلد باشید یک قدم از همه افرادی که تو این حوزه کار میکنند جلو تر هستید

 

 فصل سوم

امنیت شبکه =   لازمه همه شرکت های بزرگ و کوچیک

امنیت شبکه

امروزه  یکی از اصلی ترین نیازهای سازمان‌ها و شرکت‌های بزرگ و کوچک، طراحی، نگهداری و راه‌اندازی شبکه‌های کامپیوتری است.

فعالیت سازمان‌ها و شرکت‌ها مهم نیست در چه زمینه ای باشد ، حتماً نیازمند استفاده از سیستم‌های رایانه‌ای و شبکه‌های کامپیوتری است. از طرفی برای برقراری ارتباط بین این کامپیوترها، حتماً باید به سراغ یک متخصص شبکه برویم. ساختار شبکه‌های کامپیوتری به گونه‌ای است که ابتدا شرکت‌ها باید طراحی و راه‌اندازی سیستم‌ها و نرم‌افزارها را انجام دهند و پس از آن باید به طور مداوم این شبکه‌های کامپیوتری را نگهداری و رفع ایراد   (TroubleShooting) کنند. این کار رو فقط افرادی که  دانش امنیت شبکه  آموخته اند به راحتی از پس این کار بر می ایند. این مزیت از امنیت شبکه برای یک مهندس امنیت  یک کار فوق العاده ای بوده که همیشگی بودن این شغل را تضمین میکند.

بازار کار؟

 این موضوع می تواند بسته به صنعتو شغلی که مشغول میشود همچنین به ، شهر و ایالتی که قرار است این کار انجام شود ، تجربه و توانایی فرد و محل کار مهندس امنیت شبکه و شرایط های دیگر  بسیار متفاوت می باشد. . طبق ارزیابی انجام شده در حوزه امنیت ، حقوق مهندسان شبکه و حقوق ورودی یک مهندس امنیت شبکه در ایالات متحده 73.030 دلار است که تقریبا معادل 25 دلار در ساعت حساب میشود. به پول ایران ساعتی ۷۰۰ هزارتومان البته تو ایران چون دلار گرون هست این مبلغ در میاد ولی تو همین ایران ساعتی میانگین روزی ۸۰۰ تا ۱ میلیون درآمد دارند

 

فصل چهارم

هک و امنیت =  هیجان بی انتها   در کنار شهرت و ثروت

هک و امنیت

 

هک و امنیت یکی از حوزه های کامپیوتر و IT میباشد که در دنیای امروز بسیار پرطرفدار و همچنین بسیار کاربردی است. هر کسی اگر سیستمی داشته باشد، اگر فایل های باارزشی داشته باشد و به طور کلی اگر نیازمند امنیت باشد با توجه به پیشرفت تکنولوژی و پیشرفت هکرها به یک متخصص امنیتی نیاز خواهد داشت. 

 

بازار کار؟

پس از گذراندن دوره CEH که یه بخش کوچیک در دوره شماست ، می‌توانید در مشاغل مختلفی مشغول به کار شوید از جمله:کارشناس تست نفوذ ... تحلیلگر امنیت اطلاعات.....مشاور امنیتی

 مدیر امنیت اطلاعات. در ادامه، توضیح مختصری درباره مسئولیت‌های هر کدام از این مشاغل خواهیم داد:

  1. کارشناس تست نفوذ 

مسئولیت‌های رایج هکر قانونمند را انجام می‌دهد و تلاش می‌کند آسیب‌پذیری‌های یک سیستم را اکسپلویت کند. یک کارشناس تست نفوذ یا Penetration Tester از ابزارها و تکنیک‌های مختلفی استفاده می‌کند.

  • تحلیلگر امنیت اطلاعات

 موظف است شبکه سازمان را طراحی کند و از آن در برابر حملات سایبری محافظت کند. همچنین موظف است حفره‌های امنیتی شناسایی شده را مستند کند تا در اسرع وقت رفع شود.

  • مشاور امنیتی 

باید معماری‌های امنیتی را طراحی، راه‌اندازی و نگهداری کند و همچنین در صورت لزوم، سیستم‌های امنیتی را ارتقاء بخشد.

  • مدیر امنیت اطلاعات

 علاوه بر دانش امنیتی باید دانش مدیریتی نیز داشته باشد و بتواند تیم IT و امنیت اطلاعات را هدایت کند.

  •  پیدا کردن باگ 

 (حفره های امنیتی) یا محافظت از اطلاعات (این بخش نیاز دارید شبکه هم بلد باشید که ما به خوبی تو این دوره یادتون دادیم تو فصل 3) در آمد میانگین ماهی ۲۰ تا ۳۰ میلیون

  •  تدریس هک و امنیت

 این بخش شما از محدود افرادی هستید که می توانید آموزش بدین چون مباحث نایاب هستند درآمد بالایی می توان داشته باشید

  • شکار باگ

شما به عنوان یک متخصص امنیتی و هکر پیشرفته یا برنامه نویس حرفه ای میتوانید نقص سیستم ها را پیدا کنید و در ازای آن هزینه ای دریافت کنید. برای اینکار وبسایت هایی مثل hackerone.com و bugcrowd.com وجود دارند که میتوانید باگ هایی که پیدا میکند را به آنها بدهید و در ازای آن مقدای بیت کوین یا دلار دریافت کنید. همچنین شرکت های خصوصی از پیشرفته ترین ها مثل مایکروسافت و اپل و .. تا شرکت های نوپا و حتی شرکت های ایرانی نیز گاهی اوقات برای برنامه ای که تازه منتشر میکنند جایزه ای برای پیدا کردن باگ های آن قرار میدهند و شما میتوانید در این راه هم کسب درآمد کنید. که البته کار سختی میباشد و اگر دنبال جایزه های شرکت ها باشید خیلی فرصت ها کم میشود.

نرم افزارهای مرتبط با آموزش

جمع‌بندی آخر

سرفصل های دوره 4 فصل 1401 (نیم فصل دوم)

امیر غفاری

امیر غفاری

طراح و برنامه نویس وب / موبایل

سلام من امیر غفاری هستم! طراح و برنامه نویس وب و موبایل! حدودا 10 سال هست که در حوزه برنامه نویسی فعالیت میکنم و در حال حاضر 3 سال هست که مشغول به تدریس هستم...

محمد صادق کریمی

محمد صادق کریمی

برنامه نویس هوش مصنوعی

sade6h

sade6h

تست نفوذ، هک و امنیت

نظرات کاربران

هیچ نظری ثبت نشده! اولین نفری باش که نظرشو ثبت میکنه!

ثبت دیدگاه

برای ثبت نظر، ابتدا وارد شوید.

دوره 4 فصل 1401 (نیم فصل دوم)
قیمت ویژه

25,000,000 تومان

این سایت دارای مجوز رسمی از جمهوری اسلامی ایران بوده و به استناد نماد های زیر، خرید از این وب سایت کاملاً ایمن و تایید شده می باشد!

ویژگی دوره
  • 93 شرکت کننده
  • روزهای برگزاری: روزهای زوج
  • پیش نیاز: ندارد
  • ارائه مدرک: دارد

خدمات منتورینگ

شما در طول دوره ی آنلاین میتوانید یک پشتیبان یا همراه داشته باشید و تمامی تمرین ها و مشکلات خودتون رو با اپراتور های ما در میان میگذارید! چی بهتر از اینکه قدم به قدم در کنار اساتید و آموزش های آنلاین بتونی از طریق پشتیبان هم ارزیابی بشی و مشکلاتت رو توی کمترین زمان ممکن حل کنی؟!!